Rólunk:

A 2002-ben alakult Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) tevékenységeinek fókuszában a magyarországi nonprofit szervezetek és vállalatok munkájának támogatása áll különböző programokon, projekteken keresztül.

Közhasznú programjainkkal közvetlen támogatást nyújtunk önkénteseink segítségével  magányos idős embereknek, valamint támogatjuk a szenior korosztály önkéntes tevékenységen keresztüli jól létének, mentális egészségének megőrzését.

 

Mi az a Vállalati Önkéntesség?

Vállalati Önkéntes Programnak mindazon cselekvések összességét nevezzük, melyet egy vállalat a saját társadalmi felelősségvállalási tevékenységébe beépítve az üzleti, stratégiai célokat figyelembevéve,  lehetőleg egy vállalati önkéntes program stratégia mentén valósít meg. S amelyben a cég munkavállalói minden szervezeti szinten, akár egyénileg, akár csoportosan önkéntesen vesznek részt.

E tevékenységekkel a környezeti fenntarthatóságot, a helyi közösségeket és hátrányos helyzetű csoportokat segítik.

Cégeknek nyújtott szolgáltatásainkkal úgy erősítjük a vállalatok CSR és employer branding tevékenységét, hogy közbenhozzájárulnak az alapítványunk fentarthatóságához, közhasznú tevékenységeink megvalósításához.

Az önkéntesség a multidiszciplinaritása révén a vállalatok számára is sokféle lehetőséget nyújt.

Ezek a programok a vállalat társadalmi felelősségvállalás céljain túl, hozzájárulnak a munkahelyi egészségfejlesztéshez is, (pl.:stressz csökkentés, burn out megelőzés, ) valamint fejlesztik a munkavállalók kulcsképességeit; az együttműködés, kreativitás, kommunikáció, önállóság, teljesítőképesség  vagy az egyéni felelősségvállalás terén

Karitatív csapatépítő programjaink által a munkavállalók érzékenyednek más társadalmi csoportok iránt, a kedvezményezetteknél pedig szemmel látható pozitív változást érünk el a mindennapjaikhoz.

  • karitatív csapatépítés
  • Pro Bono programok
  • adományok célba juttatása
  • munkavállalók érzékenyítése
  • munkavállalói kézműves tevékenység

 

 

 

Ha Te is szeretnél olyan programokat, amiket a vállalati programok fül alatt látsz, itt talász meg minket:

 

 Farkas Emese   

 ügyvezető

Vállalati kapcsolatok vezető

 Mobil: 20/924 26 23

 E-mail: farkas.emese[kukac]onkentes.hu 

 Honlap: www.adomazidom.hu