Dreher Önkéntes nap a Vácrátóti Botanikuskertben

csütörtök, 2024, április 25

Az előretervezett időponthoz képest az időjárás miatt egy héttel később gyönyörű napsütéses napon érkezett a busz a Dreher Sörgyárak munkatársaival a Vácrátóti Botanikuskerthez.

A lelkes csapat a nap folyamán több ezer elhervasdt tulipánhagymát húzott ki az ágyásokból, hogy helyükre egynyári növények kerülhessenek.közel 200 db a látogatók elől elzárt területeket lezáró kötelet tartó kordon vasakat festett át, megtiísztitott 30 méter gyalogutat a gyomoktól és szabadította meg a fákat a ránőtt borostyántól. 

A nap végén a csapat megtekintette a tavaszi időszakban is csodás kertet. 

 

Köszönjük a munkát!

Föld napja alkalmából a Trivium kis csapata a Komplex Egymiben önkénteskedett

hétfő, 2024, április 22

Kicsi, de lelkes csapat érkezett a felhős Föld Napján április 22-én  a Ferencvárosi Komplex Egymi-be, hogy önkéntes tevékenységével megújítsa az iskola udvarát valamint a gyerekekkel közösen alkotó tevékenységet folytassanak. A csapat tagok emelt ágyásokat készítettek, padokat újítottak meg és az ott tanuló gyerekekkel együtt virágcsrepeket díszítettek és virágokat ültettek bele.

 

Köszönjük a Trivium packagingnek az önkétes tevékenységet! 

Alfa Biztosító karácsonyi jótettek

péntek, 2023, december 15

Valamivel több, mint egy héttel karácsony előtt ismét össszegyűltek az Alfa biztosító munkatársai a Kálvin téri székházukban, hogy önkéntes tevékenységeikkel segítsenek szebbé tenné a rászoruló emberek karácsonyát. 

A nap folyamán rengeteg ajándékokkal teli cipősdobozt készítettek. Megfőztek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Jótékonyhájával közösen több száz adag laktató és tápanyagban dús paprikáskrumplit, megsütöttek sok tepsi finom lekváros linzert és megszámlálhatatlan mennyiségű kókusz golyót görgettek.

Köszönjük, az Alfa Biztosítónak, hogy 2023-ban is segítette az rászorulókat munkavállalói önkéntességgel !

A Dreher munkatársai 700 adag ételt főztek és mikuláscsomagokat készítettek

péntek, 2023, december 1

A Dreher Sörgyárak Zrt. munkatársaival nem először végeztünk önkéntes tevékenységeket, viszont most először főztek 700 adag ételt, amit kőbányai rászoruló emberek és családok kaptak. A főzés a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködésben valósult meg.

A finom és tápanyagban gazdag zöldségekkel bővített paprikáskrumpli mellett kókusz golyók készültek. 

És a közelgő mikulásra való tekintettel elkészült 120 mikulás csomag is a rászoruló gyermekek részére.

Köszönjük a gyors és hatékony munkát az esős, hideg időben a kitartást! 

Az Alfa Vienna Insurance munkatársai színesítették meg a befogadó otthon falait

csütörtök, 2023, november 16

Az Alfa Vienna Insurance IT területen dolgozó 20  munkatársa kreítiv és kitartó munkával csapatépítésként megszépítette a befogadó otthon falait.  A befogadóotthon ideiglenes hatállyal elhelyezett vagy nevelésbe vett gyermekek számára, átmeneti időszakra ellátást biztosító gyermekotthon. Hogy ez az időszak is kellemesebben teljen a gyermekek számára, ezért

  • az unalmas fehér falakra nagyon menő színes minták kerültek a szobákba
  • a fürdőszoba a csempe átfestésével új köntösbe öltözött
  • az étkezőben parketta burkolat készült az így lemoshatóvá vált falak könnyebbé teszik a tisztán tartását

Köszönjük!