Több ezer tulipánhagymát ültettek az Optima Forma Kft. önkéntesei

csütörtök, 2018, szeptember 27

A Vácrátóti Botanikus Kertben végzett önkéntes munkát az Optima Forma cég 16 dolgozója. A magyar cég közel tizenkétezer, különféle tulipánhagymát adományozott a botanikus kertnek.

Parádfürdőn jártak a Silicon Labs önkéntesei

péntek, 2018, szeptember 21

A Kaland-Vár Egyesület parádfürdői Gyermektáborában jártak a Silicon Labs cég önkéntesei. A 48 munkatárs 6 csapatban dolgozott és a legkülönfélébb területeken segítették a tábor megszépülését. 

" width="1" height="1">

A Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkatársai szépítették meg a baracskai óvoda kertjét

szombat, 2018, július 14

Szombaton a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda 21 önkéntese látogatott el Baracskára, a Bóbita Óvodába. A kis csapat az előző nap délutánját is az intézményben töltötte, megismerkedtek a helyszínnel, és a helyi óvodások életéről is mesélt nekik az intézmény vezetője, Némethné Keszthelyi Andrea.

A Kamaraerdei Ifjúsági Parkot újították fel a MOL önkéntesei

péntek, 2018, június 22

A MOL közel 100 önkéntese dolgozott a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban, hogy a 11. kerületi iskolás gyerekek nyári táborainak kezdetére megszépítse a helyszínt. Nyaranta több száz gyerek tölti itt a szünidő egy részét, ezért volt nagyon fontos, hogy egy kicsit barátságosabbá varázsolja a cég a területet.

A Sanofi önkéntesei a Kállói Általános Iskolában segítettek

szerda, 2018, június 20

Nem először járt a Sanofi cég a kis nógrádi településen, Kállón. Tavaly az alsó tagozat udvarát szépítették meg, ebben az évben pedig a felsősök épületébe és kertjébe vittek "egy kis színt". A 20 önkéntes legnagyobb munkája a folyosón és két tanteremben lévő összes beépített szekrény színessé varázsolása volt.