Bosch csapat a kőbányai Fekete István iskolában

péntek, 2022, november 18

Egy újabb Bosch csapattal egy újabb ezúttal a Bosch egyik otthonának tekinthető Kőbányán dolgozott egy 21 fős csapat.  A program során több problémával is meg keleltt küzdenünk :) Mivel az egyik helyiségben leégett az elektromos vezeték, ezért nem tudtuk használni a szerszámaink egy részét, hiszen kisebb lett az elektromos kapacitása az iskolának. Aztán egyszer csak furcsa szagok kezdtek terjengeni, aminek mint kiderül egy kilyukadt csatorna cső volt az oka. De szerencsére a csapat hősiesen vett minden akadályt és a nehezített körülmények ellenére is sikerült elkészíteni a raklap ülőkéket és lefesteni a htásó lépcsőház korlátját is, így már mindkét lépcsőházi korlát ugyanolyan szép és nyoma sincs a kopottságnak. A tornapadok színesre festése ezúttal elmaradt, mivel egy pontos megérkeztek a villanyszerelők és lekapcsolták az áramot. 

Kissé nehezített körülmények közt, de csodás munkát végzett a csapat, köszönjük szépen ! 

Bosch csapatépítés a Szigeti suliban

csütörtök, 2022, november 10

Egy kisebb 17 fős Bosch csapat varázsolt ülőkéket az újpesti Szigeti suli tanulóinak. Az újrahasznosítás jegyében készültek raklap ülőkék és autógumi puffok valamint megszépültek azok a tornapadok, melyekre a gyerekek ülhetnek a folyosókon. A vidám kis csapat nagyon hatékonyan dolgozott, így a tervezetnél több padot sikerült lefesteni a raklap ülőkék és autógumi puffok mellett :) 

Dreher munkatársak a Bercsényi ASZC-ben segítettek

kedd, 2022, november 8

A Dreher Sörgyárak mukatársai a gyárhoz közeli Bercsényi technikumban végezték első közös csapatépítő vállalati önkéntes programjukat. A programon a vállalat teljes vezetése is részt vett. A körülmények nem voltak túl ideálissak, hiszen az épület azon részében, ahol a magaságyások készültek bizony még a 18 fokot sem érte el a hőmérséklet, így igen nehezen száradtak a deszkák a lazúrozás után. Az emeleten csodaszép dekorációk készültek melyek alapja ismét Sajó Bori munkája volt. Az egyik falra egy büszkeségink falat varázsoltunk mely mágnes festékkel lett festve, így az ágakra "felragadnak" majd az iskola azon tanulóinak fotói, oklevelei akikre büszkék lehetnek teljesítméynük révén. A másik falra meg egy igazi fiatalos minta került, ahol mindenki angyalnak érezheti magát egy fotó segítségével. 

Reméljük mind a magaságyásokban, mind a faldekorban örömüket lelik diákok, pedagógusok egyaránt. :)

 

A Dreher csapattal pedig jövőre találkozunk! 

Falparkettázás a pesterzsébeti Hajós suliban a Genesys munkatársaival

péntek, 2022, október 28

A Genesys munkatársai első alkalommal, de óriási lelkesedéssel vettek részt ilyen csapatépítő vállalati önkéntes programon. A feladat nem vol kisebb,mint a pesterzsébeti Hajós Alfréd iskola tornaterme melletti folyosó falának falburkolása laminált parkettával valamint a beépített szekrények belsejének a tisztasági festése. A fal parkettázása igazi kihívást jelentett, hiszen alapként a már eleve a falon lévő lécsort használtuk, mint párnafa, az pedig nem igazán volt egenesen a falon ;) 

A csapat komoly és precíz munkával a nap végére megbirkozótt az egyenetlenségekkel és csodás, mosható a labdának is ellenálló falat varázsoltak. A beépített szekrények pedig nem csak kívültől (még a nyáron festették le önkéntesek az ajtókat), de belülről is megújultak. 

 

Köszönjük a Genesys lelkes kis csaptának a munkát reméljük, hogy találkozunk még! :) 

Az Aegon szombathelyi munkatársai az Aranyhíd Egymiben segítettek

szerda, 2022, október 26

Újra egy vidéki helyszínen Szombathelyen segíthettünk vállalati önkéntesekkel. Az Aegon helyi munkatársai vállalkoztak arra, hogy megszépítsék az Aranyhíd Egymit. A már kopott és elég komor barna lépcsőházi korlátok kaptak szép új kék színt, az ajtók és ablakok szigetelést, az étterem ajtai és ablakai fa részei egy kis frissitő lazúrozást, az egyik folyosói fal pedig új ruhába öltözött.