Folytatódott az EGIS kőbányai programja - Keresztury Dezső Iskola

szombat, 2019, május 18

Szombaton újra két helyszínen dolgoztak az EGIS Gyógyszergyár Zrt. önkéntesei. Az ősszel elkezdett munkát folytatták az általuk "örökbe fogadott" két kőbányai iskolában.

Az Antenna Hungária önkéntesei a 17. kerületben segítettek

péntek, 2019, május 17

Az előző esős napokkal ellentétben szép, napsütéses idő várta az Antenna Hungária önkénteseit a Gyurkovics Tibor EGYMIben. A cég 18 dolgozója egész nap a sajátos nevelési igényű gyerekek oktatásával foglalkozó iskola megszépítésén dolgozott.

Az Aegon Biztosító "kiszínezte" a nagyvázsonyi iskolát

péntek, 2019, április 12

Az év első vállalati önkéntes programja az Aegon Biztosító nagyvázsonyi programja volt. A Kinizsi Pál Általános Iskolába az Aegon közel 100 önkéntese látogatott el.

Az MSD karácsonyi önkéntes programja Újpesten

szerda, 2018, december 12

Az ünnepek előtti utolsó vállalati önkéntes program az MSD Pharma karácsonyi kézműveskedése volt az Újpesti EGYMI-ben. A cég 15 dolgozója ebben a speciális nevelésre szoruló gyerekeket oktató iskolában szerzett egy különleges napot a diákoknak és tanáraiknak.

Az EGIS dupla programja Kőbányán 1. - Keresztúry Iskola

szombat, 2018, december 1

Az EGIS Gyógyszergyár Zrt. ezen a szombati napon egyszerre két csapatával is önkénteskedett a gyár kerületében, Kőbányán. Az egyik helyszín a Keresztúry Dezső Iskola volt, ahol a vállalat 33 önkéntese dolgozott 3 csapatban az iskola megszépítésén.