Az Aegon Biztosító "kiszínezte" a nagyvázsonyi iskolát

péntek, 2019, április 12

Az év első vállalati önkéntes programja az Aegon Biztosító nagyvázsonyi programja volt. A Kinizsi Pál Általános Iskolába az Aegon közel 100 önkéntese látogatott el.

Az MSD karácsonyi önkéntes programja Újpesten

szerda, 2018, december 12

Az ünnepek előtti utolsó vállalati önkéntes program az MSD Pharma karácsonyi kézműveskedése volt az Újpesti EGYMI-ben. A cég 15 dolgozója ebben a speciális nevelésre szoruló gyerekeket oktató iskolában szerzett egy különleges napot a diákoknak és tanáraiknak.

Az EGIS dupla programja Kőbányán 1. - Keresztúry Iskola

szombat, 2018, december 1

Az EGIS Gyógyszergyár Zrt. ezen a szombati napon egyszerre két csapatával is önkénteskedett a gyár kerületében, Kőbányán. Az egyik helyszín a Keresztúry Dezső Iskola volt, ahol a vállalat 33 önkéntese dolgozott 3 csapatban az iskola megszépítésén.

Több ezer tulipánhagymát ültettek az Optima Forma Kft. önkéntesei

csütörtök, 2018, szeptember 27

A Vácrátóti Botanikus Kertben végzett önkéntes munkát az Optima Forma cég 16 dolgozója. A magyar cég közel tizenkétezer, különféle tulipánhagymát adományozott a botanikus kertnek.

Parádfürdőn jártak a Silicon Labs önkéntesei

péntek, 2018, szeptember 21

A Kaland-Vár Egyesület parádfürdői Gyermektáborában jártak a Silicon Labs cég önkéntesei. A 48 munkatárs 6 csapatban dolgozott és a legkülönfélébb területeken segítették a tábor megszépülését. 

" width="1" height="1">