Az Aegon 450 munkatársa serénykedett karácsony előtt

Luca napján, de egyáltalán nem olyan tempóban serénykedett az Aegon 450 munkatársa. Az irodáházuk, minden tárgyalója és irodája szorgos-dolgos kezekkel volt tele, de most a klavíatúra és egér helyett ollót, ragasztot, ecsetet, festéket, csiszológépet, szappant, gyapjút és még rengeteg alapanyagot és ezsközt használtak, hogy a kezükalól csoda dolgok erüljenek ki. 

Így lettek fantasztikus adventi koszorúk, mesés kincsesládák, karácsonyfa díszek, meleg üdvözletekkel teli képeslapok, kopogtatók, asztali díszek, nemezelt szappanok és raklap bútorok pár óra leforgása alatt. A szorgalmas önkéntes csapatnak még arra is volt ideje, hogy a Jótékonyha segítségével 700 adag paprikáskrumplit és megszámlálhatatlan mennyiségű kókuszgolyót készítsen, melyet a Myrai Vallási Közhasznú Egyesület és a Menhely Alapítvány által támogatott hajlék nélkül élő emberek kapták.

A rengeteg csodálatos ajándék aztán a Mészáros Jenő Óvoda, Általános Iskola és EGYMI tanulóihoz, a RÉS Alapítvány Családok átmeneti otthonában élő családokhoz, a Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjaihoz kerültek. A szívet melengető üzenetekkel teli képeslapokat pedig a Rés Alapítvány Női Éjjeli Menedékhelyén élő hajléktalan hölgyek kapták.

 

Az ajándékok elkészítésében az Önkéntes Központ Alapítvány senior önkéntesei valamint a Tordasi Műhely képviselői segítették az Aegon munkavállalóit. 

A naphoz a hangulatos zenét a Tordasi Szivárvány zenekar szolgáltatta.

 

A teherautónyi csodás ajándékot az Attitransit szállította rendeltetési helyére. Köszönjük!