A Unify önkéntesei felújították a zuglói óvodát

Immár harmadik éve rendezi meg a Unify Communications Kft., a Gores Group és a Siemens közös vállalata, önkéntes napját.

A 2011-es sikeres, élménydús nap után a Vakok Állami Intézetében a munkatársak többsége már második éve állami intézmény infrastrukturális javításával kapcsolatos tevékenységet javasolt.

A hazai mintegy 90 fős szakembergárda a hétköznapokban vállalati telekommunikációs rendszerek és alkalmazások fejlesztésével és ezzel kapcsolatos tanácsadással foglalkozik. Ezt a munkát egy napra lecserélte kinti játékok felújítására az Óperenciás Óvodában.
2013. augusztus 30-án a céget 32 munkatárs képviselte. A nap kezdetén a játékok csiszolása, leporolása került előtérbe, majd a fa-, illetve fém felületekre az I. réteg festék is felkerült. Rövid ebédszünet után a II. réteg festék véglegesítette a játékok felújítását, a szeptemberi kezdést az óvodások részére kellemesebbé, otthonosabbá varázsolva.

A cég kiemelten fontosnak tartja, hogy munkatársainak felelősségteljes szakmai munkát biztosítson, elősegítve szakmai és személyes fejlődésüket, illetve aktívan részt vegyen a társadalmi felelősségvállalásban.

Nincs szebb dolog az életben, mint másoknak örömet szerezni!

További fotók:
http://www.unifycommunications.hu/hu/tarsadalmi-felelossegvallalas-2013