A Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkatársai szépítették meg a baracskai óvoda kertjét

Szombaton a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda 21 önkéntese látogatott el Baracskára, a Bóbita Óvodába. A kis csapat az előző nap délutánját is az intézményben töltötte, megismerkedtek a helyszínnel, és a helyi óvodások életéről is mesélt nekik az intézmény vezetője, Némethné Keszthelyi Andrea.

A vállalati önkéntes program legfontosabb feladata az óvoda utcafronti kerítésének felújítása volt. A nagy meleg ellenére a cég munkatársai nagyon szorgalmasan dolgoztak, így a rozsdás kerítés délutánra újra sárga-zöld színében pompázott, megszépítve így a falu utcaképét is.

A nap során felújításra került még az egyik udvari kis faház, amit lecsiszoltak és lefestettek az önkéntesek. Az udvar hátsó részében lévő KRESZ pályáról hiányzó útburkolati jeleket felfestették és az udvaron lévő két kopott fa rajztáblát is felújították: zöld krétafestékkel tették újra rajzolhatóvá a felületüket. 

Szintén az udvaron található, nagy betonfal is megújult: a zöld szín az eddiginél barátságosabbá tette ezt a nagy felületet az ovisok számára. 

A Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkája nagy segítséget jelentett a baracskai óvoda számára, így ezt a forró nyári napot mindenki fáradtan, de elégedetten zárta.