Kedves Önkéntesek!

 

Két végzős egyetemi hallgató (műhelymunkájához illetve szakdolgozatához) az önkéntességgel kapcsolatban végez kutató munkát. Ehhez kérdőívet készítettek: az egyik egy rövid mindössze 3 kérdésből álló kérdőív: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/727936532/1/ , a másik kitöltése kb. 20 percet igényel és az önkéntes tevékenységet végzők személyiségét, attitűdjét vizsgálja:  https://docs.google.com/forms/d/1a4zWUnQ5Id1se1-kLdBVIvNyW-rjJJkMBFU0fFxF_ao/viewform

 

Kérjük, aki tud, segítse munkájukat a kérdőív kitöltésével. Köszönjük: az ÖKA munkatársai

1.

"Tisztelt Kitöltő! Orbán Réka vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatója. A műhelymunkám elkészítéséhez szükségem lenne a segítségére. Amennyiben részt vett/jelenleg is részt vesz önkéntes tevékenységben, kérem segítse azzal a műhelymunkám elkészülését, hogy válaszol 3 rövid kérdésre. Köszönöm a segítségét!" És a link: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/727936532/1/ Nagyon köszönöm!

2. 

Tisztelt kitöltő! Virányi Judit vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézetének végzős hallgatója, és a szakdolgozatomhoz kérném a segítségét, amelyet a magyar önkéntesekről írok. A felmérésben az önkéntes munkát végzők személyiségét, attitűdjeit vizsgálom, és arra próbálok választ kapni, hogy léteznek-e olyan vonások, amelyek kiemelkedően jellemzőek az önkéntesek csoportjára. A felmérés név nélkül történik, és nem kér olyan adatot, amellyel az Ön személye beazonosítható lenne. Az eredmények összesítve kerülnek feldolgozásra. A tesztek kitöltésével Ön engedélyt ad arra, hogy az eredményeket a kutatás céljaira felhasználjam. A kitöltés nagyjából húsz percet vesz igénybe. Résztvevők lehetnek bármely jótékonysági szervezetben vagy civil szerveződésben, alapítványnál önkéntes munkát végzők. FONTOS! Kérem, csak akkor töltse ki az alábbi kérdőíveket, ha Ön a fent említett szervezetekben folytatott munkájáért NEM kap anyagi ellenszolgáltatást (fizetést). Amennyiben Ön nem felel meg a fenti feltételnek, de szívesen venne rész a felmérésben, kérem, kattintson az alábbi linkre.

https://docs.google.com/forms/d/1a4zWUnQ5Id1se1-kLdBVIvNyW-rjJJkMBFU0fFxF_ao/viewform

Ha kérdése, észrevétele van, lépjen kapcsolatba velem a szakdoli.onkentesek@gmail.com e-mail címen. Közreműködését előre is köszönöm.